2018-2019 sezonunda 6 milyon Euro’luk serbest kalma bedeliği karşılığında İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo’ya transfer olan Okay Yokuşlu’dan Trabzonspor’a üzen haber geldi.

%10 PAY MADDESİ SÖZLEŞMEDE YER ALMIYOR

İspanya da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken yetenekli orta saha oyuncusuyla ilgili bir çok transfer iddiası ortaya atılmış ve Trabzonspor’un da olası bir transferden yüzde 10 pay alacağı öne sürülmüştü.

Konuyla ilgili 61saat’ten Hasan Tüncel’e konuşan Okay Yokuşlu’nun menajeri Batur Altıparmak “Okay’ın sözleşmesinde herhangi bir pay maddesi bulunmuyor. Bilindiği üzere Okay için Vigo serbest kalma bedelini ödeyip transfer etmişti” ifadelerini kullanarak iddiaların doğru olmadığını kaydetti.

Okay'ın transferiyle ilgili ise "Okay çok iyi bir sezon geçiriyor ve Celta Vigo'nun önemli oyuncusu konumuna geldi. Sezon sonuyla ilgili şimideden konuşmak erken" yorumunu yaptı. 

AS GAZETESİ : SEVİLLA OKAY’I İSTİYOR

İspanya’da yayın yapan AS Gazetesinin iddiasına göre Okay ile Sevilla kulübünün ilgilendiği ifade edilmişti. Gazetede yer alan haberde Sevilla Futbol Direktörü Ramon Monchi’nin, eski Trabzonsporlu oyuncunun transferiyle ilgilendiği ifade edilirken oyuncunun serbest kalma bedelinin ise 40 milyon Avro olduğuna dikkat çekildi

Eski Trabzonsporlu Celta Vigo formasıyla bu sezon 21 maça çıkıp 2 asist yaptı.