Yorumcu Erman Toroğlu, 2016 Avrupa Şampiyonası (EURO 2016) sırasında A Milli Futbol Takımımız'da yaşanan prim tartışması ile ilgili şok bir iddiada bulundu.

BURAK, TÜMER'İ DÖVMÜŞ

Toroğlu, A Spor'da yaptığı açıklamada, "Burak Yılmaz'ın milli takımda Tümer Metin'i dövdüğü iddia ediliyor. Bunu Ankara'da bir yerden duydum. İstanbul'da da duydum. Bunlar konuşuluyor" dedi.

ESKİ FUTBOLCULAR GİTMİŞTİ

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kendisinin teknik direktörlük yaptığı EURO 2008'da milli takımın futbolcusu olan ve halen Lig TV'de yorumculuk yapan Tümer Metin'i, EURO 2016 sırasında milli takım teknik heyetine dahil etmişti. Ekipte, Metin'in yanı sıra aynı kadroda yer alan Tuncay Şanlı ve Nihat Kahveci de yer almıştı.

TÜMER METİN'İN CANER ERKİN'LE DE TARTIŞTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

EURO 2016'daki prim tartışmaları sonrasında bazı medya kuruluşlarında Burak Yılmaz ile Caner Erkin'in milli takım kampında Tümer Metin'le sert bir tartışma yaşadığı ileri sürülmüştü.

ARDA TURAN "KAVGASIZ TAKIM OLMAZ" DEMİŞTİ

A Milli Takım'ın kaptanı olan ve prim tartışmalarının ardından ay yıldızlı ekibe çağrılmayan Arda Turan, geçtiğimiz günlerde NTV Spor'a verdiği röportajda şunları söylemişti:

"Kavga her gün olur. Ben gittiğim günden beri kavga var. Kavga etmeyen takım mı olurmuş. Mutlaka kavga edeceksin. Hocam bu olaylarda bire bir kimseyle muhatap olmak istemedi. Basın toplantısı yaptı. Milli Takım için konuşmadım. Ama şimdi söylenen şeyler karşısında konuşmak zorundayım. Çünkü hayatım boyu prim konuşmadım. Konuşursam anam babam beni eve koymaz. Ağır geldi. Biz de 29 yaşındayız. Herkesin, arkadaşlarımızın anası babası var, çoluğu çocuğu var. Bu lafları kimse kaldırmaz."

TÜMER METİN'DEN YALANLAMA

Kişisel Twitter hesabından bir açıklama yapan Tümer, ''Bugün Erman Toroğlu imzalı haberde yer alan Milli Takım kampında Burak Yılmaz ile kavga ettiğim yönündeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. 100 kişilik bir kafilede bu veya benzeri bir olayın yaşanması durumunda, hiç şüphesiz bu konu bir kişi tarafından konuşuluyor olmazdı. Bu tür asılsız haberler, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda milli takıma zarar vermektedir. Bu haberleri yapanların, hayal ürünü olan bu olayı kanıtlamalarını; kamuoyunun da asılsız haberlere itibar etmemesini önemle rica ederim.'' ifadelerini kullandı.