61SAAT SPOR SERVİSİ

Survivor finali dün Kıbrıs'ta yapıldı. 120 gün adada geçirdikleri zorlu günler sonrası dün Turabi ve Gökhan Keser finalist olarak yarıştı. Halk oylamasının ardından Turabi Survivor şampiyonu oldu. Dün Star TV'de yayınlanan final bölümünde renkli görüntülere imza atıldı. Milli oyuncumuz Arda Turan'da dün canlı yayına katıldı. Acun Ilıcalı ve Arda Turan arasında geçen maç sohbetinde Trabzonspor'dan ayrılmayı kafasına koyan Olcan Adın'ında ismi geçti. Acun Ilıcalı ile birlikte Miami'de NBA finalini izlemek için Arda Turan'ın da yakın arkadaşı Olcan Adın'ın da gitti.

OLCAN ADIN ACUN'A YENİLDİ

Acun Ilıcalı Miami'de Arda Turan ve Olcan Adın'a rakip olduğu bir maç anısını anlattı. Ilıcalı, Geçen hafta Maimi'deyiz. NBA finaline gittik. Gittiğimiz arkadaşlarla orada 4-4 maç yapıyoruz. Benim karşımdaki takımda Süper Lig'de oynayan kardeşimiz Olcan, Arda Turan var. Bizde ben Eko bizim Acun Medya'da arkadaşlar. 6-4 yendik" dedi.

'MASRAFLAR ACUN ABİDEN'

Arda Turan, Acun Ilıcalı'nın bu açıklamasının ardından, "Hakem, penaltı şu bu işlerine girmiyorum ama ben size şöyle özetleyeyim. Masraflar Acun ağabeydendi. Biraz idare etme durumu vardı" diyerek Survivor finalı için toplananları güldürmeyi başardı.