Olcan'ın durumunun şu anda tamamen soru işareti olduğunu ifade eden Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, 2 oyuncusunun sakatlığıyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Olcan'ın sakatlığı uzun sürebilir. Kontrollü çalıştıracağız. İdmanda özel çalıştırıp belki dinlendirerek oynatmak zorunda kalabiliriz. Maçına göre görev vereceğiz. Günlük olarak sıkı şekilde takip edilecek. Uzun da sürebilir. Bir ay da sürebilir. 4 ila 6 hafta sürebileceği söyleniyor ama bu arada maçta da oynayabilir. Ağrılı şekilde de oynayabilir. Riskleri değerlendireceğiz. Sivasspor maçında riske etmemek için oynatmadık. Gençlerbirliği maçında Zokora sahalara dönebilir ama Olcan'ın durumu net değil. Oyuncumuzu daha uzun süreli kaybetmemek için kontrollü olacağız."

GÜNEŞ'İN ZOR DÖNEMİ

Olcan'ın ağrılarının sürmesi halinde Gençlerbirliği maçında oynatılmayacağı, Türkiye Kupası'nda Medical Park Antalyaspor'la, Süper Lig'de de Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynanacak olan zorlu 3 maçlık seride dinlendirileceği öğrenildi. Bu arada Gençlerbirliği maçı öncesinde Olcan'ın yanı sıra Glowacki ve Vittek'in düzelmemesi, Volkan Şen'in cezalı durumda olması teknik direktör Güneş'i zor durumda bıraktı.