61SAAT SPOR SERVİSİ

Sezon sonuna doğru son maçlarda Trabzonspor'dan ayrılmayı kafasına koyduğunu belli eden Olcan Adın bugün  Galatasaray'ın resmi olarak yaptığı açıklamada transfer sona erdi.

Trabzonspor'da daha fazla oynamayacağını giderken takıma kazandırarak gitmek istediğini yönetime ile Olcan Adın'ın ardından Galatasaray Trabzonspor'un kapısını çaldı ve pazarlıklara başladı. Pazarlıklar normalden uzun sürse de 4 milyon Euro ile birlikte Trabzonspor'a 2 yıllığına kiralanan Salih Dursun sorunu çözüldü ve transfer resmiyete kavuştu.

Hemen bu resmi açıklamalarından ardından Olcan Adın twitter hesabı ve intagram hesabı üzerinden Galatasaray formalı resmini paylaşarak Galatasaray'a transferi duyurdu. Ancak Olcan Adın'ın unuttuğu bir şey vardı o da takipçilerinin Trabzonsporlu olması.

İnstagram üzerinden paylaştığı fotoğraflara Trabzonsporlu taraftarlar ağır eleştiriler ve küfürlerde vardı. Ağır eleştiriler ve küfürlerden ziyade Trabzonspor'dan ayrılışını takdir eden Trabzonspor taraftarları da oldu.

İŞTE BAZI YORUMLAR

- Amk bide TRABZON formasiyal cekildigi fotonun renklerni degistirip koymus tam karaktersiz

- Yedek kulübesi seni bekliyor olcan.senin gibilerine TRABZONSPOR un ihtiyaci yok futbolcular gider adamlar kalir !!! Yürü be kim tutar seniii

- Usaklar Trabzonspor a kimler geldi kimler gitti, olcan gitti diye bu kadar.............

- Kardeşini al da gitla kalmasın Trabzonda

- Senden kurtuldugumuz için cok mutluyuz

- adam degil tabi adam olsa boyle yapmazdi defolsun gitsin

- Ulan adammısın şimdi söyle bize açıklama yap nu Trabzonspor taraftarına yazıklar olsun sana verdiğimiz emekler bu kulübün verdiği emekler inşallah bir bir senden çıkar Trabzonsporlular olarak bunu diyoruz şimdi güle güle olcan bey.