Trabzonspor ile 1 yıl daha mukavelesi olmasına rağmen adı Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan Olcan Adın konusu ile bizzat Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ilgilenecek, krizi sezonun son maçının ardından bitirecek... Bordo-Mavili takımın başarılı oyuncusu ile ilgili olarak kurmaylarının gerekli zamanda devreye girmemesine sitem eden Hacıosmanoğlu’nun yakın çevresine, “Olcan bize sorun çıkartmış, sorun isteyen bir kişi değil. Bazı kırgınlıkları olabilir. Onur ile sözleşme yaptığımız süreçte o da bunu beklemiş, olmayınca gönül koymuş olabilir. Bunların tamamı konuşularak, samimiyetle çözülecek şeyler. Araya kimseyi koymadan karşı karşıya otururuz, ne sıkıntısı varsa dinleriz, hallederiz. Ben şampiyonluğa oynayacak, mutlu ve inançlı bir takım sözü verdim, Olcan da bizim kazanmaya çalışacağımız bir değerimiz” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Menaceri de konuştu

Bu arada Olcan Adın’ın menaceri Fazıl Özdemir de uzun bir aradan sonra ilk kez konuştu ve durumu değerlendirdi. Kendilerine şu ana kadar adı geçen hiçbir kulübün teklifinin olmadığını belirten Özdemir, “Bizim zaten 1 yıllık daha sözleşmemiz var. Böyle bir durum ortadayken kimseyle görüşmemiz mümkün de değil, doğru da olmaz. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da kendilerine hiçbir teklifin olmadığını söyledi. Lig bitiminde oturup Trabzonspor Yönetimi ile konuşacağız zaten” mesajlarını gönderdi.

Başkan ne demişti?

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile Trabzon maçı öncesinde Olcan pazarlığı yaptığı iddialarına Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu sert çıkmış, FANATİK’e özetle şu ifadeleri kullanmıştı: “Tabii ki sohbet ettik, futbol üzerine de konuştuk, fikir alış-verişi de yaptık ama öyle bahsedildiği gibi oyuncu pazarlığı, anlaşması söz konusu bile değil. Bu hem bana hem de Aysal’a bir hakeret sayılır. Her işin bir zamanı vardır. Bir gün sonra rakibimiz olacak bir kulübün başkanı ile bizi pazarlık yapmış gibi gösterip, bizi bazı olayların içinde göstermeye çalışanlar var. Ancak beni az-çok tanıyan herkes böyle bir pazarlığı bırakın imasına bile ne tepki vereceğimi bilir...”

Olcan masaya oturuyor

Trabzonspor ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan ve başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun defalarca "Kesinlikle satmayacağız" dediği Olcan'ın menajerinden net mesaj... Fazıl Özdemir, "G.Saray ve Beşiktaş ile görüşmedik. Önümüzdeki hafta Trabzon ile masaya oturacağız" dedi.