Trabzonspor'da attığı golerden sonra bile gülmeyen Olcan, Galatasaray'a imza attıktan sonra yüzü gülmeye başladı. Sene boyunca gülmemesine babasının hastalığı gibi bir dizi mazeretler üretilen Olcan'ın böylelikle neden gülmedi de ortaya çıktı.  Cevap: Trabzonspor formasını benimsememesi...

Trabzonspor'dan ısrarla gitmek isteyen Olcan Adın, Galatasaray'a çabuk uyum sağladı. Galatasaray’ın yeni transferi Olcan Adın, bu sene bir aksilik yaşanmaması durumunda sarı-kırmızılı takımın dördüncü yıldızı takacağını söyledi. 
Olcan Adın, GSTV’ye transferini değerlendirerek, “Bu transferde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Eski kulübüm Trabzonspor’a da bana gösterdikler kolaylıktan dolayı teşekkür ediyorum. Hedeflerim vardı ve bu hedeflerime ulaşıyorum” diye konuştu.

Dördüncü yıldızı takacaklarına inandığını belirten Olcan Adın, “Bu sene bir aksilik olmazsa dördüncü yıldızı takacağız. Bunu tüm takım arkadaşlarıma güvenerek söylüyorum” şeklinde konuştu. Burak ve Selçuk ile 15 yaşından bu yana tanıştıklarını ifade eden Olcan Adın, “Burak ve Selçuk çocukluk arkadaşım. Birbirimizi iyi tanıyoruz ve sürekli görüşüyoruz. Benim için çok güzel olacak” dedi.

Son olarak Prandelli’nin dünya çapında tanınan bir teknik adam olduğunu belirten başarılı futbolcu, “Onun bize kattıkları ile daha başarılı olacağız” diyerek sözlerini noktaladı.