61SAAT SPOR SERVİSİ

Yayıncı kuruluş Beinsport’ta yorumculuk yapan Trabzonspor yorumcusu Olcay Çakır maçın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Trabzonspor’un hakem tarafından katledildiğini ifade eden Çakır “Çok konuşacak şey var mutlaka ama hakemle ilgili konuşacak çok şey var. Bu kadar tutarsız bu kadar çifte standartlı yönetim Başakşehir’de denk gelmiştim. VAR’a gitmeyip penaltı çalıyorusun güzel.  Daha sonra VAR’a gidiyorsun dünyanın gözü önünde netlikte basmayı “ben vermiyorum” diyorsun. izlemene rağmen vermiyorsun.  Herkes mutabık oldu onu da vermiyorsun. Diagne arkadan müdehale yapıyor sarısı var 2. Kartı vermiyorsun. Diyorsun ki ben “böyle istiyorum” diyorsun sen “böyle istiyorum” diyorsun diye Türk futbolu böyle oluyor. Sadece sahada değil ekranda izleyen genç çocukların umutlarını kırıyorsun. 

Sisteme olan inançlarını yok ettin. Bu akşam maçın bunlar önüne geçti. Küfür var, aynı şey yaşandı. Yine ceza verilmedi geçmiş olsun. Kazanan 3 puanı aldı evine gitti, Türk futbolu adına tırnak içinde utanç gecesi yaşanmış oldu. “ dedi.