61SAAT HABER SERVİSİ

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, Trabzonspor'u Alvaro Negredo'nun asistleri ve Ryan Babel'in attığı gollerle 2-0 mağlup edip kritik bir 3 puanın sahibi oldu.

Maçın ardından konuşan Trabzonsporlu oyuncu Olcay Şahan, “Maçın sonuna doğru Beşiktaş pozisyonlarını iyi değerlendirdi galip geldi. Burada iç sahamızda taraftarlarımızı mutlu edemediğimiz çok üzgünüz. Şimdi acil toparlanıp önümüzde ki maça bakmamız gerekiyor. 

Hedeflerle ilgili fazla söze gerek yok. Bütün maçları kazanmak istiyoruz. Trabzonspor her maça galip gelmek ister. Acil toparlanıp Akhisar maçına bakacağız ve galip gelmeye çalışacağız” dedi. 

Üst tarafla aranın açılmasıyla ilgili konuşan Olcay, “Biz profesyonel futbolcuyuz. İşimizi yapmak zorundayız. Üz tarafa gelince biz önce kendimize bakmamız lazım. Önce Trabzonspor olarak kendimize gelip önümüzdeki maça bakacağız” diye konuştu. 

Beşiktaş’a karşı oynamanın nasıl bir duygu olduğu sorusuna, “Beşiktaş’tan geldiğim içni özel duygum var ama şuanda 3. Maçım Beşiktaş’a karşı. Normal her maça çıktığım gibi buna da çıktık işte...” diye yanıt veren Olcay, kendisinin oyundan çıkmasından kısa süre bordo-mavililerin golü yemesiyle ilgili olarak ise, “Sonuçta futbol takım oyunu. Hocamız takdir etti. Daha ofansif.. Galip gelmek istedik. Ofansif oyuncuları oyuna aldı. O anda gol yemimiz şansızlık” ifadelerini kullandı.