G.Saray derbisini kazanacaklarına inandıklarını söyleyen 31 yaşındaki futbolcunun sözlerinden satır başları: İyi hazırlanmıştık. Güzel bir taraftar desteği vardı. İnandık ve başardık.

-Ünal hoca ile oyuncuların arası çok iyi. Sadece bir hoca değil yeri gelince ağabey veya kardeş olabiliyor. İstediğin gibi hocayla görüşebiliyorsun. Bazı hocalar vardır yanına yaklaştırmaz.
-Her sene 'şampiyon olacağız' diyorduk ama bu sefer konuşmadan maçtan maça bakacağız
-Taraftar sadece İstanbul takımlarına değil her maçta aynı ambiansı oluşturmalı. Onların desteği ile her takımı yenebiliriz.

TRABZON'UN ÇOCUKLARI
-Ülkedeki gençleri alıp Avrupa'da oynatmak lazım. Çünkü Avrupa, futbolun kalbi.
-Türkiye'de G.Saray, F.Bahçe, Beşiktaş ve Akhisar Avrupa'da oynuyorsa maalesef başka takım taraftarları onların başarısız olmasını istiyor. Üzücü bir durum. Ben Almanya'da doğdum, büyüdüm. Türk takımları kazanınca okulda göğsümü gere gere konuşuyordum. Bir Türk takımı Avrupa'da oynuyorsa hep birlikte onu desteklememiz gerek. Doğrusu bu.
-Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür Avrupa'nın üst düzey kulüplerinde forma giyebilir. Trabzon'un çocuklarının kulübünü Avrupa'da temsil etmesi Trabzonspor için çok büyük bir gurur olacaktır.
-Trabzonspor'a transferim 8 saat içinde bitti.

MİLLİ TAKIM'A ALMAZLAR
Milli Takım'da bundan sonra yer almasının çok zor olduğunu ifade eden 31 yaşındaki futbolcu, "Orada yaş ortalaması 22 olan bir grup var. Böyle bitsin istemezdim ama 'bitti' diyebilirim. Bir sonraki milli araya 1 ay var. Bu arada biz 4 maç oynayacağız. O periyotta 5 gol atsam da gitmeyeceğimi biliyorum. Milli Takım kapısı bize kapandı" dedi.

BURAK'IN KALMASI İYİ OLDU
Olcay, transfer döneminde takımdan ayrılması gündeme gelen Burak ile ilgili şöyle konuştu: Sonuçta Burak ağabey bizim futbolcumuz. Takım içinde çok sevilen bir insan. İyi ki de kalmış. Onun gibi biriyle aynı takımda futbol oynamak herkes için gurur vericidir. O yüzden de Burak gibi bir marka, bir futbol karakterinin burada olması bizi mutlu ediyor.

TÜRKİYE'NİN ZAMANI GELDİ
Olcay, Türkiye'nin EURO 2024 adaylığı için ise şunları söyledi: İnşallah Türkiye'de olur. Ben 7 sene önce Türkiye'ye geldim. Bazı statlara gittiğimizde moralimiz bozulurdu. Ama şimdi her şehirde muhteşem statlar var. Artık Türkiye'nin zamanı geldi.

KOLBASTI DEVAM EDECEK
Tecrübeli futbolcu galibiyetlerin ardından oynadığı kolbastı için "Kolbastı'yı çok seviyorum. Düğünümde de oynadım. Türkçe şarkıları çok severim. İnternetten bakıp kendi kendime öğrendim. Galibiyetlerden sonra oynamaya devam edeceğiz" dedi.

MESUT BEN 'TÜRK'ÜM' DEDİ
Sorunlar sonrası Almanya Milli Takımı'nı bıraktığını açıklayan Mesut Özil'in verdiği kararın doğru olduğunu belirten Şahan, "Mesut'un yaşadıkları üzücü ama yaptığı çok doğru. Sonuçta kendini ezdirmedi ve nerenin evladı olduğunu gösterdi. Ben Türk'üm dedi" diye konuştu..