Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Olcay Şahan şu ifadelere yer verdi;

Çok mutluyuz. Bursaspor Süper Lig'in en zor deplasmanı olduğunu biliyoruz. İlk yarı çok iyi oynadılar. Onu kabullenmek gerekiyor. Gol yemedik ve maçı dengeledik. Abdüş'ün mükemmel golüyle galip geldik. Mutluyuz. Ligde arkamızdan gelenlerden uzaklaştık. Şu an hedefimiz 3 ile 2'yi zorlamak. Bugünkü galibiyetle güzel hafta sonu geçireceğimizi düşünüyorum.

Avrupa Ligi hakkında...
Sonuçta 4. olursan Avrupa'ya gidiyorsun. Ama şu an takım içinde herkes tatili hak ettiğini düşünüyorum. O yüzden 2.3 olursak daha iyi olur. Şampiyonlar Ligi ön eleme de olabilir, belki direk Avrupa Ligi'ne direk eleme olmadan gidebiliriz. O yüzden herkesin hırsı, arzusu ortada. Herkes daha fazlasını istiyor ve bazı şeyleri kabullenmiyor. Biz 3 ile 2'yi garanti görmek istiyoruz. Orayı zorluyoruz ve orayı hedefliyoruz. Hedefimiz her zaman üst taraf.

Kaçan penaltı hakkında...
Penaltı kaçar, olur böyle şeyler. Jose Sosa inanılmaz bir oyuncu. Geçmişine bakarsak her ligde en üst düzey takımlarda oynamış. Onun yerine bakarsak Abdülkadir mükemmel gol attı. Mutluyuz 3 puan aldığımız için.