61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Trabzonspor’a Beşiktaş’tan transfer olan Olcay Şahan’ın Bordo Mavili takımdaki geleceği büyük merak konusu olarak göze çarpıyor.

Trabzonspor’a transfer olması ile ilk sezon iyi bir ivme yakalayıp kısa süre içerisinde taraftarın sevgilisi haline gelen Olcay Şahan daha sonra bu performansını sürdüremedi. Rıza Çalımbay’ın gelişi ile düşüşe geçen Olcay Şahan’ın takımda kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmadı.

FEDA YAP OLCAY!

Yeni gelen yönetim ile çıkış yakalamak isteyen Olcay Şahan’a Bordo Mavili kulüp 1 Temmuz’da düzenlenecek olan Slovenya kampında “indirime git” teklifini sunacak.

Trabzon’u çok sevdiğini her fırsatta belirten Olcay Şahan’ın bu teklife sıcak bakacağı gelen bilgiler arasında. Trabzonspor’a 3,5 yıllığına imza atan ve yılda 1,7 milyon Euro kazanan deneyimli oyuncunun Bordo Mavili takım ile 2 yıl daha sözeşmesi bulunuyor. 

2 KULÜP İLE SICAK TEMAS

Trabzonspor’un mevcut maaşı nedeni ile kadroda tutmaya sıcak bakmadığı Olcay Şahan için ise Süper Lig’den iki takımın devrede olduğu öğrenildi. Ligin güçlü ekiplerinden Bursaspor ve küme düşmekten son anda kurtulan Konyaspor ‘un Olcay için nabız yokladığı gelen bilgiler arasında.