61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Trabzonspor’da gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline gelen Olcay Şahan yuvadan uçuyor. 

2.5 yıllık serüvenin ardından Trabzonspor formasına veda edecek olan Olcay Şahan, 8 gol 19 asistlik bir performans sergiledi. 

Olcay’ın geleceği ile ilgili 61saat’e konuşan menajeri Osman Şahan Trabzonspor’dan bekledikleri geri dönüşün sağlanmadığını ifade etti. 

“AYRILACAĞIZ GİBİ GÖRÜNÜYOR”

Olcay Şahan ile ilgili konuşan menajeri Osman Şahan  Olcayın sözleşmesi haftaya maçtan sonra sona eriyor. Ayrılacağız gibi görünüyor, Trabzonspor’dan bizimle ilgilenen veya teklif yapan olmadı. Bilindiği üzere karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi kısalttık Mayıs’tan sonra bitiyor, sözleşme gereği işimiz sona eriyor. Trabzonspor’un herhangi bir bonservis elde etme hakkı yok, serbest oyuncu olarak çıkış yapacak. 

MAÇTAN SONRA DUYGUSAL ANLAR YAŞADI…

Yusuf Yazıcı’nın paylaştığı fotoğrafta gözlerinin dolduğu görülen Olcay Şahan’ın durumunu değerlendiren Şahan “Evet gördüğünüz üzere duygusallık yaşadı. Son maça çıktı ve çok oynamak istedi. Eski kulübü ve Trabzonspor’da son maçı diye en azından taraftarın karşısına çıkmak istedi ancak olmadı. Ona göre çalışmalarını gerçekleştirmişti, hoca uygun görmedi o da duygulandı.

FUTBOLU TRABZON’DA BIRAKMAK İSTİYORDU…

Soyunma odasında bi vedalaşma gerçekleşti oyuncular da yaşananların farkında teklif gelmedi gibi düşünceler oldu. Ocak’ta kadro dışı kaldığında tek Olcay sabretti savaştı fedakarlık yaptı Trabzon’da böyle bir sonu hak etmiyordu. Onlara bir adım geldi kulüpten bir adım gelmediği için duygulandı, kendini Trabzonsporlu gibi görüyor futbolu Trabzon’da bırakmak istiyordu. 

UÇK, TFF VE FIFA'YA GİDEBİLİRDİ…

Olcay’ın oynadığı dönem boyunca parayı sorun etmediğini ifade eden Osman Şahan “Trabzonspor’da siz de biz de gördük. Kadro dışı kalan parasını son kuruşana kadar aldı. Olcay fedakarlık yaptı oynamak için Türkiye’de kaç tane oyuncu yapar. UÇK, FIFA, TFF gidebilirdi asla bu yollara başvurmadı. Milyonları konuşuyoruz. Bunu ne için yaptı çok parası var diyemi Trabzonspor sevdalısı diye yaptı. Benim gözlemlediğim kadarıyla medyasından taraftarına oyuncularına kadar Olcay’ı herkes seviyor ve ağabeylik yapıyor.  Sakatlık yaşamadı, antrenmanlarına devam etti özel hocayla çalıştı kadroya girdiğinden 2 gün sonra maça girdi. Bunu kim yapar? Trabzonspor yazın transferde ne olacağı belli değil değerlendirmesi gerekirdi diye düşünüyorum.”

BUNDESLİGA’DAN BİR TAKIMLA GÖRÜŞÜYORUM

Trabzonspor’un yeniden teklifle gelmesi halinde ücretinde büyük fedakarlıklara gideceklerinin altını çizen Osman Şahan “Trabzonspor bize gelirse tabi ki fedakarlık yaparız, büyük beklentiler içerisinde değiliz.   Başka kulüplerle göremeye başladık, transfer döneminin açılmasını bekliyorlar. Almanya’dan bir kulüp var. Bundesliga’dan var.  Türkiye’den de var. “ ifadelerini kullandı.

PARAYI SORUN ETMEYİZ…

Parayı sorun etmediğini vurgulayan Şahan “Biz indirim yaptıktan sonraki para henüz ödenmedi. Şimdi ödemeyin zor durumda kalmayın sezon bittikten sonra ödersiniz şeklinde bir anlaşmamız oldu. Sezon bitmeden tüm parasını isteyebilirdi, bir büyüklük gösterdi.  Kendi tarafına yapabilecek her şeyi yaptı. “ ifadelerini kullandı.