61SAAT SPOR SERVİSİ - ÇAĞRI AKTAŞ

Ofspor Başkanı Olcay Saral, Trabzonspor taraftarlarının sesi olma yolunda başarıyla ilerleyen Radyo YanYana programında açıklamalarda bulundu.

Ofspor Başkanı Olcay Saral, katıldığı radyo programında 1461 Trabzon forması giyen futbolculara talip olduklarını fakat bu girişimin sonuçsuz kaldığını açıkladı. Trabzonspor'un rezerv lig talebi olduğunu belirten Ofspor Başkanı bu nedenden dolayı 1461 Trabzon'dan futbolcu alma konusunda sıkıntı yaşadıklarını ifade etti.

KARAMAN GÖRMEK İSTEDİ!

Olcay Saral yaptığı açıklamalarda Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman'ın tüm genç oyuncuları idmanda görmek istemesinden ötürü transferlerin kampa yetişmeyeceğinden dolayı geri adım attıklarını belirtti.

MALİYETLERİ FAZLA!

1461 Trabzon'dan ilk etapta oyuncu alma konusunda sıkıntı yaşayan Ofspor gözleri Hekimoğlu Trabzon'a çevirdi ama oradan da bekleneni alamadı. Olcay Saral yaptığı açıklamada '' Hekimoğlu 2. lige yükseldiği için oyuncuları bize gelmeye sıcak bakmaz. Serbest bıraktıkları oyunculara talip olduk fakat onların da maliyetlerinin fazla olduğunu gördük. '' ifadelerini kullandı.

DESTEK OLSUNLAR!

Ofspor Başkanı Olcay Saral açıklamalarının devamında '' Oflu iş adamları ben de dahil olmak üzere Trabzonspor'a gönül veriyoruz ama Ofspor'u da unutmamak gerekiyor. 7 yıldır görev yapıyorum benle başlayan Başkanların çoğu görevde değil artık çok yoruldum.. '' ifadelerine yer verdi.

İSTEDİKLERİ AN FUTBOLCULARIMIZI ALABİLİRLER!

Ofspor Başkanı Olcay Saral, Trabzonspor'un istediği zaman kendilerinden oyuncu alabileceğini belirtti ve sözlerine '' Trabzonspor ile bu zamana kadar kiralık oyuncu konusunda sıkıntı yaşamadık. Sözleşmelere madde koymaya gerek duymuyoruz. Trabzonspor istediği zaman bizden oyuncu alabilir çünkü bu durum bizi mutlu ediyor.. '' ifadelerine yer verdi.

STADYUM YETİŞECEK Mİ?

Ofspor Başkanı Olcay Saral kendisine yöneltilen stadyumun durumu sorusuna ise '' Stadyumun bu yıl yetişmesi zor gözüküyor. Maçlarımızı Akyazı'nın yanındaki çim sahada oynamak istiyoruz. '' yanıtı verdi.

YUSUF YAZICI'YI SATMAM!

Ofspor Başkanı Olcay Saral transfer gündemini uzun süredir meşgul eden Yusuf Yazıcı konusunda ise fikrini '' Yusuf Yazıcı'yı ben olsam bu sene göndermem. '' sözleriyle ifade etti.