61SAAT SPOR SERVİSİ-

Konyasporlu Ömer Ali Şahiner’in ilk vukuatı değil. Geçen sezon da Yusuf Sarı’yı sakatlamış ve oyuncunun 4 hafta sahalardan uzak kalmasına neden olmuştu… Abdülkadir Ömür’ün yapılan kontrollerinde ayağında kırık tespit edildi.  Abdülkadir’in sahalardan en az 3 ay uzak kalacağı ifade edilirken, bu olay Ömer Ali Şahiner’in  Trabzonsporlu oyunculara yaptığı ilk vukuat değil. 

Ömer Ali Şahiner, geçen sezon 23 Aralık 2019’da oynanan ligin ilk yarısında ki Trabzonspor’un 1 - 0 kazandığı karşılaşmada Yusuf Sarı’ya 82. dakikada sert bir müdahale yapmış ve gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı. 


Yusuf, bu maçtan sonra oyuna devam edememiş ve sahadan sedye ile çıkmak zorunda kalmıştı.  Maçın ardından yapılan kontrollerinde Yusuf Sarı’da ikinci derece yırtık tespit edilmiş ve en az sahalardan 4 hafta uzak kalmasına neden olmuştu. 


Bugün oynanan maçta da Abdülkadir Ömür’ü sakatlayıp ayağında kırık oluşmasına neden olan Ömer Ali Şahenir,  böylelikle yine bir Trabzonsporlu futbolcunun sahalardan uzun süreli uzak kalmasına neden oldu.