61SAAT HABER SERVİSİ-

Selahattin Kınalı, Ömer Ali’nin avukatı olduğunu söyleyen bir zatın, Trabzonsporlu taraftarların Ömer Ali Şahenir’e yönelik haklı, haksız, şirazesi kaymış eleştirelerle ilgili mahkemeye başvuracaklarını açıkladığını söyledi.

Kınalı, avukatın 624 isim kişiyi tespit ettiklerini açıkladığını belirtti. 

Trabzonspor’un eski oyuncusu ve futbol yorumcusu Selahattin Kınalı, Abdülkadir Ömür’ün sakatlığı ile ilgili konuştu. 

Konyasporlu oyuncu Ömer Ali Şahiner’in, Abdülkadir Ömür’ü bilerek sakatlığına inanmadığını ifade eden Kınalı, “Ben Ömer Ali’nin, Abdülkadir’imize bilerek sakatlamak için girdiğine inanmıyorum. Pozisyonu gördüm çünkü. Ama Ömer Ali birazcık hırçın bir oyuncu. Başka takım taraftarlarından da tepkiler alan oyuncu. Birazcık daha dikkatli girebilir miydi, girebilirdi. Ama “Ömer Ali için Abdüş’ü bilerek sakatladı” demek büyük insafsızlık. Futbol şansızlığı. Fibula kemiği kırıldı.  Sezon kapattı gibi değil de.. O kemiği biliyoruz. Ameliyatsız da olabilir, ameliyatlı da olabilir. Abdüş, beklenenden erken dönebilir. İnşallah döner ve Avrupa Şampiyonasına gidebilir. Trabzonspor’un şampiyonluk mücadelesine katkı verir filan.. O ihtimal çok düşük” dedi. 

Ömer Ali Şahiner’in avukatı olduğunu söyleyen bir kişinin, dün akşam gelen eleştiriler sonrasında yaptığı açıklamaları da ekranda eleştiren Kınalı, “Dün gece Ömer Ali’nin avukatı olduğunu söyleyen zat,  ismini anmıyoruz buradan şey dedi: “Trabzonsporluların Ömer Ali’ye yönelik haklı haksız eleştirilerine, şirazesi kaymış cümlelerine, ilişkin biz şu anda takip ediyoruz. 624 kişinin capsini aldık bunlarla hukuk yolunda hesaplaşacağız” demesi büyük bir patoloji. Bütün Türkiye Abdülkadir’in üzüntüsünü yaşarken senin aklına gelen şeye bak. Mevlana’nın şehrinden böyle bir ses çıktığı zaman o avukat arkadaşın çocukluğunda yaşadığı patolojiler mi var ki şu durumda gerçeği görmekten, oyuncuya geçmiş olsun demekten, önce, “biz bunları yakaladık mahkemeye vereceğiz, hukuk önünde hesaplaşacağız” diyorsun. Biraz anlayış…” ifadelerini kullandı.