Kendisinin alt yaş gruplarında oynadığı ekiple, Emre Belözoğlu ve Burak Yılmaz'ın oynadığı tecrübeli ekiple karışık bir milli takım olduklarını belirten Şahiner, kampta gerçekten güzel bir ortamın olduğunu söyledi.

Hem teknik ekip hem çalışanların başta olmak üzere herkes birbiriyle samimi olduğunu belirten Şahiner, "Gelmeden önce kafamda ortamla ilgili soru işareti vardı. Geldikten sonra bu tamamen kalktı. Çok güzel aile ortamı var. İnşallah uzun süre devam eder. Başarıyı getiren en önemli faktörlerden birisi birlikteliktir. O birlikteliği, uyumu yakaladığınız zaman sahaya yansıyor." dedi

'YUSUF YAZICI VE ABDÜLKADİR ÖMÜRLERİ İZLERKEN HEYECANLANIYORUM'

"İnşallah çok daha iyi yerlere gidecekler, çok daha başarılı olacaklar. Fransa'nın önemli oyuncuları var kabul ama bizim genç oyuncularımız daha değerli. Emre ağabey çok değerli. Herkes onun gözüne bakıyor. Tecrübesinde her şeyi almaya çalışıyoruz. Aynı şekilde Burak ağabey de öyle. Herkesin konuştuğu ortak nokta, bizim genç oyuncularımız. Onlar daha cazip, daha heyecanlandırıyorlar. Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömürleri izlerken heyecanlanıyorum. 'Şimdi ne yapacak' diyoruz. Dışarıdan merak ediyordum, şimdi burada onları konuşuyoruz. İnşallah çok daha iyi yerlere gelirler."