Trabzonspor'da yeniden yapılanma kapsamında kadroya katılan Ogenyi Onazi, hızlı bir başlangıçla dikkatleri üzerine topladı. Ligin ilk haftasına damgasını vuran Ogenyi Onazi, İtalya'da son durumunu anlattı.

Transfer sürecinden bahseden Nijeryalı futbolcu Ogenyi Onazi Lazio'da kalmayıp, Trabzonspor formasını seçiş sürecinden bahsetti.

Kariyeri açısından mutlaka bir yenilik yapmak zorunda olduğunu dile getiren Trabzonspor'un tecrübeli futbolcusu Ogenyi Onazi, "Benim için değişim zamanıydı. Bunu yapmak istedim. Ortamımı değiştirip, yeni bir hava değişikliği istedim" ifadelerini kullandı.

Lazio'da 6 yıl geçirdikten sonra farklı bir tecrübe yaşamak zorunda olduğunu vurgulayan Ogenyi Onazi, İtalya'dan ayrılmadan önce birçok kişinin kendisini ikna etmeye çalıştığını aktardı. Trabzonspor'a gitme kararını aldığını ve bu yüzden tekliflere kulaklarını kapadığını anlatan 25 yaşındaki Ogenyi Onazi, süreci şöyle anlattı:

"Lazio'da 6 yıl geçirdim. Orayı çok seviyorum. Simeone Inzaghi'yi çok seviyorum ve benim ayrılmamam için çok uğraştı. Beni ikna etmek içinçok çaba harcadı. Ama ben Trabzonspor'u seçmiştim, kararımıda çoktan almıştım. Ayrılık kararına üzülmüştüm ama bu tercihi de ben istedim. Peruzzi bile beni ikna etmek için çaba harcadı. Lazio'yu seviyorum. Hayatım boyunca da *Lazio'da* geçirdiğim günleri unutamam."