61SAAT SPOR SERVİSİ- Samet Emirzeoğlu 

Bordo-Mavili takım, gelecek sezon kadro yapılanması için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor Trabzonspor’da gönderilmesi planlanan Onazi’nin yerine alınacak olan Lucas Leiva’nın gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. 

Gelecek sezona şampiyonluk parolası ile başlayacak ve kadrosunda revizyona gidecek olan Bordo-Mavililer, eksik bölgelerine birçok oyuncuyla görüşmelerini sürdürürken savunmanın önünde forma giyen Onazi’ye tekliflerin gelmesinin ardından ise daha önce görüştüğü Lucas Leiva’da önemli yol kat ettiği öğrenildi.  Levia’nın menajeri ile tekrar masaya oturan Bordo Mavilili kurmaylar ilk görüşmede masadan mutlu ayrıldı. 

Bu sezon İngiltere Premier Ligi takımlarından Liverpool’da forma giyen 30 yaşındaki oyuncunun, kendisine yapılan teklife sıcak baktığı ifade edildi. Takımıyla ligde 24 karşılaşmaya çıkan ve 3 de asist yapan Brezilyalı oyuncu Lucas, şuan serbest durumda. Trabzonspor’un da bu oyuncu için bonservis bedeli vermeyeceği büyük kolaylık oluştururken, tecrübeli oyuncuya imza parası verileceği belirtildi.