A Milli Futbol takımının yeni teknik direktörü Mircea Lucescu, 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde Eylül ayında Ukrayna ve Hırvatistan ile oynanacak maçların kadrosunu açıkladı. Lucescu'nun belirlediği Arda Turan ve Emre Belözoğlu yeniden milli takıma dönerken, Oğuzhan ve Onur Kıvrak'ın alınmaması ise akıllarda farklı bir soru işareti bıraktı. 

Onur Kıvrak neden milli takıma çağrılmadı?
A Milli takımın yeni teknik direktörü Mircea Lucescu, Ukrayna ve Hırvatistan ile oynanacak olan maçların kadrosuna Ozan Tufan'ı dahil edip Oğuzhan Özyakup'u çağırmaması sosyal medyada tartışma konusu olurken, diğer yandan kaleci mevkine ise Malaga'ya transfer olan fakat ilk maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Cenk Gönen'i alıp, Trabzonsporlu Onur Kıvrak'ı dahil etmemesi de bir başka tartışma konusu oldu. 

Onur Kıvrak'ın milli takıma çağırılmaması sosyal medyada da gündem oldu.

Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın, "Onur'un şu kadroyla milli takıma çağrılmaması rezalet. Tam yeni dönem diye umutlandık, yine nurtopu gibi bir ötekeleştirme ile başladık" dedi.

Bir başka yönetici Emre Aksoy ise, "Milli takım kadrosu belirlenşrken Onur'u ve Olcay'ı dahil etmiyorsan ya art niyetlisin ya da kör. Milli değil şahsi düşüncenin sonucudur" ifadelerini kullandı.