61SAAT SPOR-A Milli Takımımız, 89 yıllık tarihindeki 500. maçında Türk Telekom Arena Stadı'nda Danimarka ile karşı karşıya geldi. 1-1 berabere biten karşılaşmada Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Recep Kıvrak başarılı bir performans ortaya koydu. Milli takım geçmiş maçlara oranla bu maçta daha iyi bir grafik çizerken maçın sonunda Trabzonspor’un başarılı file bekçisi Onur, formasını ise geçtiğimiz günlerde twitter’den yaptığı açıklamalar ile olay yaratan Volkan’ın menejeri Hakan Korkmaz’a hediye ettiği ortaya çıktı.

Onur’un formayı hediye ederken çekilmiş bir fotoğrafını kendi hesabından paylaşan Korkmaz,Kardesim Onur Kıvrak bu akşam Danimarka macında giydiği milli takimin 500. maca özel formasını bana hediye:)” şeklinde mesaj yazdı.

KRİZ NASIL ÇIKMIŞTI
Trabzonsporlu Volkan Şen'in menajeri Hakan Korkmaz, kendisine ait Twitter hesabından Volkan ve Olcan'ın kadroda olmamasını eleştirmiş ve mini çapta bir kriz yaratmıştı.
Korkmaz, önce 'Trabzonspor'da Olcan Adın ve Volkan Şen bu akşamki maçın 18 kişilik kadrosunda yok. Şenol Hoca kendini kurtarmak için her şeyi yapıyor. Geçen hafta varlarsa bu hafta da olmaları lazımdı, performans olarak çok gerideler ama günah keçisi ilan edilmeleri yanlış' twiti atmış, Bu ifadelerin bazı internet sitelerinde kullanılması ayrıca taraftarların Twitter üzerinden de tepki göstermesi üzerine Korkmaz bu 2 twiti silmişti.
Korkmaz, 'Trabzonspor Kulübü çok büyük bir camia ve taraftarının büyüklüğü tartışılmaz. Yönetim hoca futbolcu ve taraftar aile gibidir, Trabzon'da' ve 'Takım başarılıysa bütün aile başarılıdır, başarısız ise bütün aile başarısızdır. Kişiler gelip geçer, Trabzonspor hep kalır bunu unutmayın' ifadelerini kullandığı twitler atmıştı.


KAYNAK: 61SAAT.COM