Trabzonspor'da taraftarların sözleşmesini uzatıp uzatmayacağını merakla beklediği Milli file bekçisi Onur Recep Kıvrak ile ilgili bugün filaş bir haber geldi. Onur, bugün deplasmanda Antalyaspor ile oynanacak maç öncesinde bileğinde sakatlıktan dolayı kadroya alınmadığı ifade edildi. Onur'un sakatlığı ile ilgili her hangi bir açıklama yapılmazken, sakatlık ise taraftarlarda merak uyandırdı.

İSYAN ETMİŞTİ..
Bilindiği Onur henüz sözleşmesini uzatmadığı için "yüksek ücret istiyor" şeklinde eleştirilere maruz kalmıştı. İsyan eden milli file bekçisi, sosyal platform facebook üzerinden bordomavili taraftarlara seslenerek, iddiaların aksine çok yüksek bir rakam talep etmediğini ve sadece hak ettiği rakamı istediğini vurgulayarak imza müjdesini verdi.

İşte milli kalecinin Trabzon sevgisini ortaya koyan o mesajı: "Konuşmam yasak ama ceza alsam da siz benim ailemsiniz. Yönetimle anlaşmıştık, benden kaynaklanmayan sorunlar çıktı. Paragöz değilim. Ben bu şerefli forma için en verimli anımda 6 ayımı verdim ve gerekirse canımı veririm. En geç 10 gün içinde imza atacağım.