Lige Bursaspor ve Beşiktaş gibi rakipleri yenerek giren ancak son 2 haftada adeta tepetaklak olan Trabzonspor’da farklı bir gündem tartışılıyor.
Üst üste aldığı Galatasaray ve Osmanlıspor mağlubiyetlerinde başarısız performansıyla eleştirileri alan kaleci Onur Kıvrak’ın form durumu karamsar bir tablo ortaya çıkardı. 2009-10 sezonundan bu yana bordo-mavililerin tartışmasız ‘1 numarası’ olan Onur, geçen sezon yaşadığı 7 aylık sakatlık sürecinden sonra bir daha toparlanamadı.

Sezon başında da Teknik Direktör Şota Arveladze ve Sportif Direktör Süleyman Hurma ile yaşadığı polemiklerle gündeme gelen tecrübeli kaptan, takımının puan kayıplarına da doğrudan etki etmeye başladı.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Rabotnicki ile 1-1 berabere biten maçta hatalı çıkışıyla elenişin faturasını ödeyen 27 yaşındaki eldiven, ligde de sıkıntıları üstüne çekti.

6 maçta 7 gol yedi

Galatasaray derbisinde hatalı çıkışıyla hayal kırıklığı yaratan, Osmanlıspor deplasmanında da özellikle Torje’nin frikik golünde yer tutuşuyla eleştiri alan Onur, 6 lig maçında 7 gol yedi.

Son dönemde artan eleştirilerden sonra sezon başında transfer edilen Esteban’ın Torku Konyaspor mücadelesinde kaleye geçebileceği ifade ediliyor.