Trabzonspor'da son dönemde oldukça fazla gündemi meşgul eden Onur'un sözleşmesini uzatma görüşmelerinde sonuca yaklaşıldı. Yapılan ilk görüşmede taraftarların verdiği ve istediği rakamlar arasında önemli farklılıklar olduğu, ancak son görüşmelerin ardından her iki tarafın fedakarlıklar yaparak anlaşma noktasına geldiği belirtildi. 

Onur'un, "Trabzon'dan ayrılacaksam da buraya çok iyi para kazandırmadan gitmem" dediği, yönetimin de genç kalecinin bu tutumu karşısında oldukça mutlu olduğu, yoğun maç trafiğinin ardından yeni sözleşmesinin imzalanabileceği bildirildi. 

PİOTR BROZEK FORM TUTUYOR 
Bordo mavili takımda geçirdiği uzun süreli sakatlığın ardından yavaş yavaş formunu bulmaya başlayan Piotr Brozek, futbolu çok özlediğinizsöyledi. Brozek, uzun süreli sakatlığın ardından milli takımdan da uzaklaştığını hatırlattı, şöyle konuştu: 

"EKSİKLERİMİ KAPATIYORUM" 
"Bundan sonraki süreçte oynayıp hem kendi takımıma katkı yapmak, hem de milli takıma yeniden yükselmek istiyorum. Eksiklerim var ama bunları gidermek için yoğun şekilde çalışıyorum. Tekhnik heyetimlizin de hazır olduğums zaman formayı bana vereceğine inancım tam." 

A-2 TAKIMININ PRENSLERİ 
Trabzonspor'da fazla forma şansı bulamadıkları için A-2 takımında forma giyen Zeki, Murat Tosun, Sezer Badur, Sercan ve Eren, performanslarıyla beğeni topluyor. A-2 takımının pazarntesi günü deplasmanda Giresunspor'u 2–0 yenerek liderliği ele geçirdiği maçta forma giyen 5 futbolcudan Eren Albayrak, attığı golle takımının aldığı galibiyete katkı da yaptı.