Trabzonspor’un başaralı kalecisi ve kaptanı Onur Recep Kıvrak’ın, dün akşam 3-0’lık İrlanda hezimeti sonrası İstanbul’un yerel medyası tarafından hedef tahtasına konmasına Trabzon’dan yükselen ses giderek artıyor. 

İstanbul’un yerel medyası yaptıkları yanlı haberlerle tek suçlu Onur’u ilan ederken bu duruma Trabzonspor’un taraftarlarının yanında oyuncuları da tepkilerini koymaya başladı. Yaptığı tercihlerle milli takımın başında ki kişiyi suçlamak yerine en son adam Onur’u suçlamayı kendine görev bilen İstanbul yerel medyasına karşı bordo-mavililerin kaptanına bir destekte Serdar Gürler’den geldi.

 Trabzonspor’da son dönemde oynadığı futbol ve idmanlarda gösterdiği azimle Teknik Direktör Vahid Halilhodzic’in gözüne giren Serdar Gürler,  sosyal medya hesabından Onur’un Trabzonspor armasını ısırdığı fotoğrafı paylaşarak “Onur Kıvrak, Türkiye’nin en iyisi” şeklinde yazdı.
Serdar’ın bu paylaşımı Trabzonsporlu taraftarların da büyük beğenisini kazandı.

Serdar Gürler'in ardından Trabzonsporlu futbolcular İbrahim Demir ile Oğuzhan Acar'da aynı şekilde paylaşım yaparak kaptanlarına destek çıktı.