Spor Toto Süper Lig'in iddialı takımlarından Medipol Başakşehir transferde bombaları patlatttı.  Başakşehir, Chedjou, Elia ve Tunay'ı kadrosuna kattı

Son iki sezondur Şenol Güneş ile birlikte Süper Lig'de zirvenin sahibi olan Beşiktaş, transferde sessiz ve derinden geliyor. İlk olarak Inter'den Caner Erkin'i transfer eden Siyah-Beyazlılar, Gaziantepspor'un genç oyuncusu Orkan Çınar'a kancayı taktı. 

Orkan'a bir başka talip ise Galatasaray oldu. Teknik direktör Igor Tudor'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yüreten Sarı-Kırmızılı yönetim, gurbetçi oyuncuyu kıskacına aldı. 

Orkan Çınar transferinde Beşiktaş ve Galatasaray'a bir rakip daha çıktı!

Orkan Çınar için Trabzonspor'un devrede olduğu belirtildi. Ersun Yanal'ın oyuncuyu ısrarla istediği ifade edildi. Orkan geçen sezonun ilk yarısında Gaziantepspor'un 1-0 kazandığı Trabzonspor maçında takımına galibiyeti getiren golü atmıştı.

Orkan Çınar transferinde bonservis bedeli belirleyeci unsur olurken; oyuncunun Gaziantepspor ile sözleşmesi 2018 yılına kadar devam ediyor. Bonservis sorunun halledilmesinin ardından; gurbetçi futbolcunun bir başka takıma transferine kesin gözüyle bakılıyor.

Sezon içerisinde geçirdiği sakatlık nedeniyle birçok karşılaşmada forma şansı bulamayan Orkan Çınar,  bu sezon görev aldığı 11'i ilk 11, 21 karşılaşmada 3 gol 2 asist kaydetti.