61SAAT SPOR SERVİSİ

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Beşiktaş maçı öncesinde 61saat’in sorularını yanıtladı. Örs, "6 haftadayız. Beşiktaş’ın 5, bizim 6 puanımız var. Galatasaray’ın 9, Fenerbahçe’nin 11 puanı var. Bu maçı almak istiyoruz. Şiddetle puana ihtiyacımız var. Buradan 3 puan ile ayrılırsak 5 haftada topladığımız puanın yarısını almış oluruz. Bu çok önemli” dedi. 

Örs, "Trabzonspor 2 cephede savaşıyor, hem Türkiye, hem de Avrupa’da. Perşembe günü de zor maçımız var. Perşembe’ye de moral olsun. Buradan 3 puan ile ayrılalım. İyi denir skor olsun. Çok ihtiyacımız olduğu için özellikle söylüyorum. Ligin başından beri şansızlık yaşadık. 2 kulvarda yarışmanın böyle sıkıntıları da var. Bu maç iyi olacak diye düşünüyorum” diye konuştu. 

Kendisini de bir dönem başkanlığını yaptığı Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon’un Bal liginde mücadele etmesini yorumlayan Örs, "1461 çok önemli kulüptü. Trabzonspor’a futbolcu, idareci, teknik adam yetiştirmek adına yapılan uygulamaydı. Şu anda olduğu durum içimi burkmuyor r desem yalan olur. Bal liginde mücadele ediyor. İnşallah oradan tekrar yukarıya çıkar. Trabzonspor alt yapısına önem verdiği müddetçe iyi sonuçlar alıyoruz. Trabzonspor’un alt yapıya ihtiyacı var. Onların arasına tecrübeli takviye ile beraber bu kulüp başa oynar. Trabzonspor başa oymamak için mücadele eden kulüp. 
Alttan gelen gençlere baktığımızda sağ olsunlar başarılılar. Yusuf, Avrupa’da mücadele ediyor. 1461’de Bal’dan yukarı gelir. Oradan çocuklarımızın yetişmesine vesile olur” dedi.