İmza töreninde hazır bulunan Hekimoğlu Trabzon FK Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selami Ayyıldız yaptığı açıklamada, “Oğuzhan Türkiye liglerinden tanıdığımız yetenekli bir futbolcu. Kendisini bünyemize katarak kadromuzu güçlendirdik. Hekimoğlu Trabzon FK‘ya çok katkılar sunacağından hiç şüphemiz yok. Bu transferin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Oğuzhan Erdoğan ise uzun süredir Hekimoğlu Trabzon FK'yı takip ettiğini belirterek, "Hekimoğlu Trabzon FK’yı uzun süredir takip ediyorum. Kulüp yapısı ve yönetim şeklini takdir ediyorum. Şimdi bu ailenin bir ferdi olduğumdan dolayı da çok mutluyum. İnşallah kırmızı lacivertli forma altında önemli işlere imza atacağım” dedi.

OĞUZHAN ERDOĞAN KİMDİR?

16 Ağustos 1996 tarihinde Gaziantep’in Islahiye ilçesinde dünyaya geldi.

Futbola 2006 yılında Mersin Gençlerbirliği Kulübünde lisanslı olarak başlayan yetenekli futbolcu 13 yıllık amatör futbolculuk hayatını, Osmanlı Futbol Kulübüne attığı profesyonel sözleşme ile noktaladı. Fakat bu kulübün formasını giymeden Kırklarelispor’a kiralık olarak gitti. Daha sonra Osmanlıspor’a geri dönen ve bir süre bu kulübün formasını giyen Oğuz Erdoğan, Sancaktepe’de kiralık olarak oynadı. Sezonu sonu Osmanlı Futbol Kulübü ile bağlarını koparak yetenekli futbolcu, 2019-2010 ve 2020-2021 Futbol Sezonu için Hekimoğlu Trabzon FK ile anlaşma sağladı.

Hücuma dönük kanat oyuncusu olarak görev yapan Oğuzhan Erdoğan,ın TFF 1. Ligde 5, TFF 2. Ligde 49, Türkiye Kupasında da 3 resmi müsabakası bulunuyor.