Trabszospor sezon sonu için de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Trabzonspor'un, Bursaspor'un yıldız ismi Ozan İpek'i sezon sonunda kadrosuna katmak için görüşmeler yaptığı ve bu konuda büyük aşama kaydettiği de belirtildi. Özellikle Başkan Sadri Şener'in bu transfer için oldukça ısrarcı olduğu ve futbolcunun menajeri ile bu konuda bir görüşme yaptığı ifade edildi.

OLCAN: "HİÇ UYUM SORUNU YAŞAMADIM"

Trabzonspor'un devre arasında kadrosuna kattığı Olcan Adın, bordo – mavili formaya alışmakta zorluk çekmediğini söyledi. Uyum sorunu yaşamadığını belirten Olcan, "Takıma geldiğim ilk günden itibaren arkadaşlarım bana sahip çıktı, çok yakından ilgilendiler. Böyle bir ortama futbolumla katkı yapmaya çalıştım. Trabzonspor forması altında iyi maçlar çıkardım ama daha iyilerini çıkarabileceğimi de düşünüyorum" diye konuştu.

GLOWACKİ'NİN OPSİYONU KULLANILMAYACAK

Bordo – mavili takımda sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Glowacki'nin 1 yıllık opsiyonunun kullanılmayacağı öğrenildi. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle çok fazla verim alınamayan oyuncunun yerine sezon sonunda daha genç bir stoperin transfer edilmesinin gündemde olduğu belirtildi. Ancak Glowacki ile ilgili kesin kararı da teknik direktör Şenol Güneş'in vereceği vurgulandı.