61SAAT HABER SERVİSİ - HASAN TÜNCEL - Malatya’da düzenlenecek olan finaller öncesi AK Parti Trabzon İl Başkanı tarafından oyunculara ve teknik heyete yemek verildi. 

Cemil Usta’da gerçekleşen yemeğe Okul Müdürü Ali Turan, Futbol takımı teknik Direktörü Adem Cebeci ve oyuncular katıldı.

SPONSOR MÜJDESİ
Oyunculara düzenlenecek olan turnuvada başarılar dileyen AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi genç oyunculara sponsor müjdesini verdi.
Hummel markasının sponsor olduğu 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi futbol takımı Fenerbahçe ve Galatasaray gibi büyük kulüplerin altyapılarındaki futbolcuların olduğu turnuvada boy gösterecek.

YARI FİNALDE 8 RAKİP
Malatya’da düzelecek yarı finallerde Trabzon temsilcisinin rakipleri Samsun, Gaziantep, İstanbul, Kars, Rize Mersin Ordu illerinden takımlar oldu.



YUSUF YAZICI, ÖZER, CANER VE KADİR’DEN JEST
Malatya’da düzenlenecek olan yarı finaller ile ilgili konuşan 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Teknik Direktörü Adem Cebeci “okulumuzun Malatya’daki konaklama ve giderlerini Trabzonspor’dan Yusuf Yazıcı ve Trabzonspor’un eski futbolculardan şu an Akhisar’da devam eden isimlerden Özer Hurmacı, Caner Osmanpaşa ve Kadir Keleş karşılamıştır. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum. “



HEDEF TÜRKİYE FİNALLERİ
Takım kaptanlığını İsmail Karakaş’ın yaptığı 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi yarı finalleri geçmesi halinde Kırşehir’de düzenlenecek olan 8 takımın olduğu Türkiye Finallerine katılma hakkı kazanacak.

TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEKLER
Geçtiğimiz yıllardaki gibi buradan şampiyon olarak çıkması halinde 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasına katılma hakkını kazanıp Türkiye’yi temsil etme hakkını elde edecek.



5 MİLLİ OYUNCU VAR
15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi futbol takımında bulunan oyuncuların büyük bir bölümü Trabzonspor’un altyapı kategorilerinde mücadele ettiği öğrenilirken 5 futbolcunun da milli takımlarda boy gösterdiği kaydedildi.

FABRİKA
Bilindiği üzere futbolcu fabrikası olarak lanse edilen 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi (Erdoğdu Anadolu Lisesi) Trabzonspor’da forma giyen ve müthiş bir grafik yakalayan Yusuf Yazıcı, Furkan Taş, Muhammet Beşir, Hamza İpekçi, Mehmet Yeşil, Mücahit Çakır, Selim Dilli, Yağızcan Erdem, Faruk Murat, Hamdi Dereli, Talha Aydemir, Mahmut Emin Kabul, Ahmet Eren, Cafer Tosun gibi oyuncuları profesyonel Türk futboluna kazandırmıştı.