61SAAT HABER SERVİSİ- Serkan KILINÇ -  Trabzonspor'a Kasımpaşa'dan 1,5 yıllığına satın alma opsiyonu ile birlikte transfer olan Özer Hurmacı, nikah tazeleyecek. Satın alma opsiyonu bugün bitecek olan oyuncuyla dün yapılan görüşmelerde sonuç çıkmazken bugün de yönetimin bordo-mavili oyuncuyla masaya oturduğu kaydedildi. 

Trabzonspor'un 1.1 milyon Euro verdiği Özer, 1,5 milyon Euro isterken tarafların bugün anlaşmaya vardığı kaydedildi. Her iki tarafından bugün yapılan görüşmelerde fedakarlık yaptığı ve küçük pürüzler halinde kesin anlaşma sağlandığı kaydedildi. Bordo-Mavililerde Özer, yeniden bordo-mavili formayı giymek için 1.2 milyon Euroluk sözleşmeye "Evet" dedi. Tarafların maç başılarda da anlaşma sağladığı ve Özer'in önümüzde ki günlerde 4 yıllık bir sözleşmeye imza atacağı kaydedildi. 
Trabszonspor'un Özer ile anlaşmasının ardından da Kasımpaşa'ya bu noktada satın alma opsiyonunu kullanacağına dair bir yazı yazacağı öğrenildi. Bu resmi yazı yazıldıktan sonra da Özer'in, bonservisinin nasıl ödeneceğine dair taraflar arasında görüşmeler yapılacağı öğrenildi.

KAYNAK: 61SAAT.COM