Trabzon'da yayın yapan Kuzeyekspres gazetesinin iddiasına göre Özer Hurmacı'yı Trabzonspor'a vermek istemeyen Kasımpaşalı yöneticiler türlü oyunlar oynuyor....

İŞTE O HABER: 

Trabzonspor taraftarı olduğu bilinen, Ankaraspor’da oynarken de Bordo-Mavili formayı giymek isteyen anca o dönemin yöneticileri tarafından alınmak istemediği için adeta Fenerbahçe’nin kucağına itilen Özer Hurmacı’nın transferin yeniden gündeme geldi. Kasımpaşaspor ile yollarını ayıran bu futbolcuya bir çok kulüp talip oldu. Özer ise, “Ben kesinlikle Trabzonspor formasını giymek istiyorum” dedi. Kasımpaşaspor başkanı ve bazı yöneticiler de bunu teyit etti. Ancak Özer’i Trabzonspor’a değil Eskişehipspor, Bursaspor ve Rizespor’a vermek için çalıştıkları ortaya çıktı.

Kasımpaşaspor yönetiminin içinde çok sayıda Fenerbahçe fanatiği bulunduğu ve bunların da “Özer’i Trabzonspor’a vermeyelim. Bu oyuncuyu isteyen Bursaspor7a veya Eskişehirspor ile Çaykur Rizespor’a gönderelim. Fenerbahçe ile uğraşan Trabzonspor’u niçin güçlendirelim” dedikleri ileri sürüldü. Özer’e sürekli, “Eskişehir, Bursa ve Rizespor’a her türlü kolaylığı sağlayacağız ve sen de bu takımlardan birine git” dedikleri de dile getirildi. Buna karşın Özer Hurmacı’nın “Kesinlikle Trabzonspor’a gideceğim. Ya da sezon sonuna kadar futbol oynamayacağım ” diyerek adeta rest çektiği belirtildi.