61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Özer Hurmacı, memleketi Trabzon’un Akçaabat İlçesinde spor salonu yaptırmak için Trabzon Valiliği ile protokol imzaladı.

Valilik makamında Trabzon Valisi ve Özer arasında imzalanan protokolde Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ile Özer’in eşi Mihriban Hurmacı da hazır bulundu. 800 bin TL’ye mal olacak Spor Salonunun protokol imza töreni öncesi bir konuşma yapan Trabzon Valisi A. Celil Öz, Özer’in Türk gençleri için örnek bir davranışa imza attığını kaydetti. Öz “Bu güzel örneği geçen bir araya geldiğimiz toplantıda Özer dile getirdi. Özer, memleketinde başarılı çocuklar, başarılı gençler, yarınların zeki gençleri ve sporcuları yetişsin diye spor salonu yapma arzusunu dile getirdi.

Biz de bu arzusundan çok mutlu olduk. Bununla ilgili Akçaabat’ta ilçemizde gerekli araştırma ve yer seçimi yaptık ve yeri belirledik. Bu spor salonu yaklaşık 800 bin TL’ye mal olacak. Ve çocukların ihtiyaçlarını karşılayacak her türlü spor yapma imkanı olabilecek. Güzel,  modern kapalı bir spor salonu yapılıp eğitim kurumlarına kazandırılacak. Ben bu hassasiyetinden dolayı, yarınların eğitimine katkılarından dolayı kendilerini kutluyorum teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Özer, Trabzon’a böyle bir yatırımın çocukluğundan beri hayali olduğunu ifade ederken, “Ben çocukluktan beri hayalim vardı. O da ilerde böyle bir şey yapabilmek. Hem memleketimize hem ülkeme burada yetişecek olan çocukların spor anlamında kendilerini geliştirme adına katkı sağlamak. Bu hayalimi de memleketim olan Trabzon’da Akçaabat’ta yapmak büyük gurur. İnşallah bu güzel şeylerin başlangıcı olur.

 İnşallah, meslektaşlarım da kendilerine böyle bir hedef edinir. Böyle şeyler yaparlar. Çünkü bunlar bizim için, hem de ülkemizin sporu için çok önemli. Bunlar güzel şeyler. İnşallah oradan yetişecek yeteneklerimizle, Türkiye’yi Avrupa’da dünyada temsil edecektir. Bu da sadece bizi onurlandırır. Onun haricinde sizlere de teşekkür ediyorum. Almanya’da doğdum büyüdüm, orada spor salonunda çok spor yaptım. Futbol oynadım. O yüzden bu salonun çok önemli olduğunu düşünüyorum. İnşallah Türkiye’de de önemli bir yere gelir” dedi.  

Konuşmaların ardından Trabzon Valisi A. Celil Öz ile Özer Hurmacı arasında spor salonunu yapımı için imzalar atıldı. 

VİDEO YÜKLENİYOR...