Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'da sürdüren Trabzonspor'da gönderilecek oyuncuların arka arkaya kadrodan ayrılmaya başlamasından sonra gözler yeni transferlere çevrildi...

Slovak futbolcu Matus Bero ve geçen sezon Yeni Malatyaspor'a kiralanan Aytaç Kara'yla yollarını ayıran Trabzonspor, sözleşmesi biten Uğur Demirok, Tomas Hubocan, Jan Durica ve Dame N'doye'un da takımdan ayrılmasıyla kadrosuna yapacağı nokta transferlerle lige hazır girmek istiyor.

Transfer çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan genel koordinatör Özkan Sümer, "3 transfer yapmayı planlıyoruz. En kısa zamanda bir defans oyuncunu kampa getirme niyetindeyiz. Sonrasında da bir defans oyuncusu daha alacağız ve kanat forvet ile transferi kapatmak istiyoruz. Ancak kadroda yaşanacak olası değişimlerle transferde sayı farklılaşabilir. Ama şu an 3 transferin bizim için yeterli olacağını düşünüyoruz" diye konuştu.
 
Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nı da yakından takip ettiklerini belirten Sümer, "Dünya Kupası'nda takip ettiğimiz oyuncular var ancak izlediğimiz oyuncuların maçlarını tekrar tekrar izlemek istiyoruz. Mali durumlar transferde engel oluşturuyor. Oyuncuyla görüşüp anlaşma aşamasına geldiğimizde farklı tekliflerle oyuncuların kafası karışabiliyor. Ama erken zamanda bir savunma oyuncunu kamp kadrosuna katmak için çalışmalarımız sürüyor" dedi..