61SAAT SPOR SERVİSİ - ÇAĞRI AKTAŞ

Trabzonspor'un Parma ile karşılaştığı hazırlık maçının son dakikasında sahaya atlayan ve Parma'nın oyuncusunun peşinden koşan bordo mavili taraftar sosyal medyada kısa sürede gündem olmuştu.

Trabzonspor taraftarlarının büyük bir çoğunluğunun yoğun tepki gösterdiği taraftarın sahaya atlayacağını önceden planladığı ve sosyal medya hesabından duyurduğu öğrenildi.

Sosyal medya hesabından Trabzonspor ile Parma arasında oynanan maç öncesi paylaşım yapan taraftar '' Birazdan inşallah Trabzonspor için ilk golümü atacağım. Çok heyecanlıyım bu arada takıma golcü lazım inşallah Ünal Karaman ve Ahmet Ağaoğlu başkanımız benim gibi bir yeteneği keşfederler bizde elimizden geleni yaparız bordo mavili renkler için şampiyonluk için koştururuz. TRT'de izleyin beni.. '' ifadelerine yer verdi.

Sahaya atlayan taraftarlara bordo mavili taraftarlar sosyal medya üzerinden yoğun tepki gösteriyor.

BU KADAR OLAY OLACAĞINI TAHMİN EDEMEDİM..

Yaşanan olay sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan taraftar açıklalarında şu ifadelere yer verdi;

Dünki hadisenin bu kadar büyük olay olacağını tahmin etmemiştim. Amacım kesinlikle camiamızın, Türk futbolunun ve gurbetçi kardeşlerimizin imajını zedelemek değildi. Bir kez olsun Trabzonsporumuz için bir golde ben atayım diye uygun pozisyonu beklemiştim, gelmedi. 90’da bir ümitle ya Allah diyip daldım sahaya. Pozisyon ölünce, forvetlik yatınca, dedim bari defans yapayım. Malum, stoperede ihtiyaç var. Kara oğlana zarar vermeden atağı kesecektim, çok hızlıydı gardaşım...

Vel hasıl kelam, yaptığım akıl işi değil, delilikti. Kabul ediyorum. Siz siz olun, sahaya girmeyin, hele kara uşakları hiç kovalamayın. Yetişemezsiniz. Şu futboluda gözünüzde okadar büyütmeyin, tapıyormuş gibi 90 dakika maçlara kilitlenmeyin. Hayatta daha önemli şeyler var. Alt üstü hazırlık maçı, olsun okadar.

Son olarak... Ananızı, babanızı, sevdiklerinizi üzmeyin. Hak yemeyin. 3 günlük dünya, kalp kırmayın. Böyle ufak şeylerede takılmayın, günlük yaşantınızla örnek olun. Bu sene şampiyonuz Allah’ın izniyle. Sağlıcakla kalın.