Trabzonspor yazarı Bülent Yavuz, Karabükspor-Trabzonspor maçını yorumladı

"Karabük-Trabzon maçı göze hoş gelen, çok mücadeleci ve golleriyle de maça gelenleri ve seyredenleri futbol açısından adeta mutlu etti.
Karabük'ün haftalardır yükselen grafiği bu maçta da kendini gösterdi. Tolunay Kafkas'ın inatçı kimliği, hırsı ve mücadeleci yönü sahaya adeta yayılmıştı.
Trabzonspor, hafta başında teknik direktörüne "güle güle" dedi. Hami Mandıralı, takımın başındaydı. Onu seyrederken 1990'lı yıllara gittim. O füze gibi şutları ve bitmez tükenmez enerjisi Trabzon'a katkı yapmıştı.
Kaybedene yazık olacaktı. Puanlar paylaşıldı. Trabzon, Juventus maçı öncesi az da olsa moral buldu.
Hakem Süleyman Abay, benim çok tuttuğum, sevdiğim ve bir o kadar da tecrübeli hakem. Bu maçı da başından sonuna kadar neredeyse mükemmele yakın yönetti.
Elle oynamalarla ilgili özellikle Karabüklülerin penaltı beklediği 2 pozisyon var. İkisinde de Trabzonlu Aykut var. Ama elle oynamıyordu, top eline çarpıyordu. Haliyle penaltı olmazdı. Hakem de zaten "devam" dedi.
Trabzonspor'un 1. golünde de ofsayt yok. Topun gerisinde olan Emre'nin attığı gol nizamiydi.
90. dakikada Olcan, Karabük ceza alanı içerisine harmanlayarak girdi.Önündeki savunma oyuncusundan kurtulacağı sırada tam da 6. hakem Cem İyihuylu'nun önünde İshak tarafından net bir şekilde düşürülüyor. Süleyman Abay, uzaktaydı. Çizgi hakeminin penaltıyı hakemine işaret etmesi gerekirdi. Penaltı güme gitti. Çizgi hakemlerinin oyuna katkı yapmadıkları bir kez daha böylelikle kanıtlanmış oldu."