61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel - 
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Başkanlığı'na avukat Hüseyin Karaahmetoğlu'nu getirdi.
Yeni Başkan Hüseyin Karaahmetoğlu bir dönem Rizespor’un yöneticiliğini yapmış Rize Barosu Eski Başkanı ve Trabzonspor Kongre Üyesi olarak göze çarpıyor.
Ancak tüm bunlara rağmen Karaahmetoğlu'nun Şike Sürecinde Trabzonspor'a karşı yürütülen operasyonun içinde yer aldığı kaydedildi. Hatta bu noktada en dikkat çeken olay ise o dönem Habertürk Televizyonunda katıldığı bir programda Aziz Yıldırım ile ilgili söyledikleri...

Fotospor'un haberine göre; 
Aziz Yıldırım'ın tutuksuz yargılanmamasının mümkün olup olmadığı hakkında konuşan Sayın Karaahmetoğlu, ''Hükmü alan Aziz Yıldırım içeri girip, cezasını çekerken itiraz edip 'yeniden yargılanma' istediği takdirde mahkemeden infazından durdurulmasını da talep edebilir ve mahkeme de bunu kabul ederse Aziz Yıldırım tutuksuz yargılanmaya devam eder.'' ifadelerini kullandı.
''SADECE FENERBAHÇE DEĞİL...''
Şike sürecini yakından takip eden Karaahmetoğlu, ''Bu sürecin kime yönelik olduğu tartışılması gerekiyor. Bir temiz eller operasyonu varsa tüm takımların dinlenmesi gerekiyor. Ancak böyle olmadığı için Aziz Yıldırım operasyonu olduğu çok bariz. Olgun Peker kurban seçildi ve bunun üzerinden Aziz Yıldırım'a yüklendi. Eğer şike operasyonu yapılacaksa sadece Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'ın değil tüm takımların dinlenmesi gerekir. Olgun Peker ile Aziz Yıldırım arasında bir telefon görüşmesi dahi yok.'' dedi.
''ERGENEKON DAVASINA...''
Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım önce Ergenekon davasına sokulmak istendiğini belirten Karaahmetoğlu, ''Yeni bir delil ya da bir itiraf olursa yeniden yargılanma da olabilir. Ergenekon davasının futbol ayağına Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım sokulmaya çalışıldı. Fenerbahçe'yi bu operasyonun içine sokamayan isimlerin şike operasyonunda da adının geçmesi bir siyasi operasyonun olduğunu ortaya çıkarıyor.'' diyerek şok eden bir iddia ortaya attı.




Atamalarda bir diğer dikkat çeken isim ise Fatih Erdöl oldu.
Trabzon eski Milletvekili ve Cumhurbaşkan Erdoğan’a en yakın isimlerden  Cevdet Erdöl’ün oğlu olan Fatih Erdöl PFDK’da yedek üye olarak seçildi. 
Tahkim Kurulunda yapılan atamalarda ise Trabzonspor avukatı Fuat Göktaş listeye girdi. Listeye giren Fuat Göktaş aynı zaman Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da avukatı olarak görev yapıyor.