61SAAT SPOR SERVİSİ - HASAN TÜNCEL

Spor Toto Süper Ligin 24. Haftasında, Trabzonspor ile oynanacak maç için Trabzon’a gelen Beşiktaş kafilesinde,  Teknik Direktör Şenol Güneş'e havalimanında Trabzonsporlu olduğu kaydedilen bazı taraftarlar tepki gösterdi. 

Taraftarların, Güneş'e “Trabzon’u sattın, Davanı sattın" sözleri, tecrübeli teknik adamı öfkelendirdi. Bu taraftarlara, "Ben kimi satmışım. Esas siz Trabzon'u satıyorsunuz" sözlerini kullanan Güneş, tepkilerin devam etmesi sonrasında bu kez polislere yöneldi.  

“Burada suçlu sizsiniz. Bunlar paralı kişiler. Bunları siz gözaltına almıyorsunuz. Bunları araştırın. Bunlar Fenerbahçe taraftarı bile olabilir" sözlerini kullanan Güneş daha sonra kafileyi taşıyan otobüse bindi.  

Güneş’in bu sözleri sonrasında tecrübeli teknik adam aleyhine bağıran 5 kişilik taraftar grubu polis tarafından Beşiktaş kafilesi gidene kadar çember içine alındı. 

POLİS, GÜNEŞ İLE OTELDE GÖRÜŞTÜ
Beşiktaş kafilesi, daha sonra olaysız bir şekilde maç saatine kadar konaklayacakları Ramada Otel’e vardı. Beşiktaş kafilesinin otele girişi sonrasında poliste otele geldi. 
Burada Güneş ile üst düzey polis müdürlerinin de bulunduğu grup kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Güneş’in polislerden,  “Hem şehre hem çocuklara bir şey gelmesin. Ama bunların arkasında başka bir sebep varsa veya yönlendirme araştırılsın” ricasında bulunduğu kaydedildi. 
Olayla ilgili Spor Şube Müdürlüğünün inceleme başlattığı kaydedildi.