61SAAT HABER SERVİSİ - Rus basınında bugün çıkan haberlerde, Serdar Taşçı’nın sözleşmesinin sezon sonunda sona ereceği bu nedenle de Rus kulübünün oyuncuyu satmaktan yana tavır koyduğu kaydedildi. Spartak Moskova’nın Serdar Taşçı ile sözleşme uzatmayı düşünmediği oyuncuya Alman kulüpleri Werder Bremen ile Köln’ün talip olduğu kaydedildi.

Serdar Taşçı ile bu iki kulüp arasında görüşmenin sürdüğü belirtilirken İvelin Popov’un da takımdan ayrılabileceği kaydedildi.

Popov’a ilk transfer teklifinde bulunan takımın ise Gökdeniz Karadeniz’in de formasını giydiği Rubin Kazan olduğu kaydedildi. Ancak Kazan’ın yaptığı teklifin Spartak Moskova tarafından beğenilmediği reddedildiği kaydedildi.

Bu oyuncu için de görüşmelerin sürdüğü belirtilirken her iki oyuncunun kış transfer sezonunda takımdan ayrılabileceği kaydedildi.

Hatırlanacağı üzere Trabzonspor sezon başında hem Serdar Taşçı hem de İvelin Popov’u transfer etmek istemiş ancak bu gerçekleşmemişti.

Trabzonspor Serdar Taşçı ile anlaşmış ancak kulübüyle anlaşamazken İvelin Popov’da da kulüple anlaşılmış ancak oyuncuyla anlaşılamamıştı.

İvelin Popov, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ise Trabzonspor’un kendisine yeniden teklif getirmesi durumunda bunu değerlendirebileceğini söylemişti...