61SAAT HABER SERVİSİ - Hasan Tüncel

Türkiye Barolar Birliği ve Trabzon Barosu işbirliğiyle 30 Nisan 2016 Cumartesi günü saat 10.00'da Zorlu Grand Otel'de "CMK Uygulamaları - İstinaf" konulu CMK Seminerine katılmak üzere Trabzon’a gelmesi beklenen Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Nuhoğlu’na sosyal medya üzerinden tepki yağmaya başladı.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın “yeniden yargılanma” davasının yolunu açtığı ileri sürülen belgede imzası bulunan Prof. Dr. Ayşe Nuhoğlu’nun Trabzon’a gelmesi Bordo Mavili taraftarlar tarafından protesto edildi ve Trabzon’a getirilmemesi istendi.

İŞTE O TEPKİLER

Atilla Dilaver "Trabzon Barosundaki arkadaşlarımız, hukuk katline vesile olanlara gösterdikleri ilginin birazını keşke şike davasına da gösterseydi."

Sedat Tunalı "Trabzon'da sivil toplum kuruluşları varmış, demokratik tepkilerden filan da haberdarlarmış..mış mış da mış mış.."

Celal Kadıoğlu "Biz "şike" diyoruz, Trabzon Barosu inatla şikecileri baş tacı yapıyor!"

Bordo Mavi "Önce Aziz'in avukatını çağırdınız Trabzon'a, şimdi de yeniden yargılama için mütalaa veren avukatı! Bilerek mi yapıyorsunuz? @orhanongoz"

Hacı Murat ATILGAN ‏ "
Metin Feyzioğluna bunun hesabını sormak lazım. TRABZON şehrinin hassasiyetletini nasıl görmezden gelir?
Dalga mı geçiyor bizimle."

Tolga Altuntaş ‏"
Yazik,günah bir camia ile bu kadar oynanmaz,alay edilmez. Ayşe Nuhoğlu ve Feridun Yenisey'i Trabzonda istemiyoruz!! @barotrabzon"

Emre C. Baykan ‏"
Trabzon'un, 18 yaş altı saldırganlardan arınması için önce şikenin Trabzon temsilcilerinden arınmalı. 
Baro başkanına: Sıradaki davetli kim?"