Spor Toto Süper Ligi'nin 26. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Gaziantepspor'u 4-1'le geçen Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi ilk maçında evinde oynayacağı PSV Eindhoven maçı hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde başladı.
Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan çalışmaya salonda çalışan Glowacki dışında tüm futbolcular katıldı. Antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan Jebrin ve Giray ise takımda ayrı olarak koşu yaptı. Gaziantepspor maçında oynayan futbolcular antrenmanı koşuyla tamamlarken, diğer futbolcular ise kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı.

ZOKORA PSV EİNDHOVEN MAÇINDA YOK
Trabzonspor'da sarı kart cezalısı olan Didier Zokora PSV Eindhoven ile Hüseyin Avni Aker'de oynanacak olan ilk maçta forma giyemeyecek. Afrika Uluslar kupasında finale kalan Fildişi Sahili Milli Takımı kampında bulunan Zokora, Zambiya ile oynanacak olan Final maçından sonra Trabzon'a gelecek. Fildişi Sahilli oyuncu PSV Eindhoven'e karşı rövanş maçında forma giyebilecek.

FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

HOLLANDA EKİBİ ÇARŞAMBA GÜNÜ TRABZON'DA OLACAK
Bu arada UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor'un rakibi olan PSV Eindhoven 15 Şubat Çarşamba günü saat 14.40'da Trabzon Havaalanı'nda olacak. PSV aynı gün saat 19.00'da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bir antrenman yapacak. PSV Eindhoven Teknik Direktörü Fred Rutten'in katılacağı basın toplantısı da yine 15 Şubat Çarşamba günü 18.30'da Hüseyin Avni Aker Stadı Basın Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek.