UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi PSV Eindhoven’ı çıplak gözle izleyerek rakibi daha fazla tanıma imkanı bulan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncularına adeta ezberletti. Hollanda ekibinin çok adamla hücuma kalkıp, gole çok yatkın futbolculardan oluştuğuna dikkat çeken bordo-mavililerin teknik patronu, buna rağmen ilk maçta avantaj sağlamak için hücum ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkacak. PSV’nin hücum ile orta alan arasındaki pas trafiğini keserek, rakibinin kale bölgesine gelmesine engel olmayı amaçlayan Karadeniz ekibinin teknik patronunun, bireysel savunma yerine takım halinde savunmaya önem vereceği ifade edildi.

Trabzonspor bugün saat 18.30’da Hüseyin Avni Aker Stadı’nda bir antrenman yapacak. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olacak ve çalışmaya taraftar alınmayacak. Ayrıca Şenol Güneş ve bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı da yine akşam saat 18.00’de statta gerçekleştirilecek.

Bordo-mavililer zorlu maçı beklerken, sakatlığı yüzünden lig maçında oynayamayan Giray Kaçar’ın iyileşmesi, teknik heyette sevinç yarattı. Deplasmanda oynanacakları 2. maçtan önce Trabzon’da avantajlı bir skor elde etmek isteyen Teknik Direktör Şenol Güneş’in Alanzinho, Halil, Burak üçlüsü ile rakip savunmayı zorlamanın planlarını yaptığı belirtildi.