Trabzon ile Beşiktaş, ocak ayında tarihi bir takasa imza atmaya hazırlanıyor. Bordo-mavililerin yıldızı Volkan Şen ile siyah-beyazlıların kadro dışı kalan yıldızı Quaresma'nın, ara transferde takas yoluyla transfer olacakları ifade edildi. Herhangi bir sakatlığı olmayan Volkan Şen'in, Beşiktaş maçının son bölümünde oyundan alındığı için Şenol Güneş'le tartıştığı ve "Ben 3-5 dakika süre dolsun diye oynayacak adam mıyım?" diye isyan ettiği yönünde çıkan haberlerin ardından "Ayrılmak istiyorum" diyerek Güneş'ten istekte bulunduğu iddia edildi.

DEVRE ARASI BiTECEK
Fotomaç'ın haberine göre;
Bu gelişmenin ardından Şenol Güneş'in de Volkan'ın gitmesine sıcak baktığı belirtildi. Güneş'in bu düşüncesini yönetime bildirmesiyle birlikte, bordomavililerin gündemine Quaresma geldi. Volkan'ın Beşiktaş'a sıcak baktığının bilinmesinin ardından, Trabzonspor yönetiminin de "Volkan'a karşılık Quaresma" fikrine olumlu yaklaştığı öğrenildi. Bu hafta içinde Beşiktaş ve Trabzonsporlu yöneticilerin bir araya gelerek konuyu masaya yatıracakları, anlaşma olması durumunda büyük takasın ocakta gerçekleşeceği belirtildi.

AYBABA OLUMLU BAKIYOR
Trabzonspor'da ilk 11'de oynamadığı için sıkıntılı olan Volkan, Beşiktaş maçında Aybaba ile sarmaş dolaş olmuştu. Siyah-beyazlı taraftarlar da "Volkan'ı al hoca" deyince Aybaba, "Uğraşıyoruz" cevabı vermişti.

ÇEŞİTLİ TEKLİFLER SUNULACAK
Beşiktaş ile Trabzon'un, Q7-Volkan takasında anlaşamaması durumunda, siyah-beyazlıların Volkan'ı almak için bordo-mavililere Holosko-Volkan veya Tanju& Burak-Volkan önerilerini getireceği ifade edildi.