AKLIMIZDAN BİLE GEÇMEZ
Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Volkan Şen'in Beşiktaş'a gönderileceği ve yerine takasla Quaresma'nın alınacağı ile ilgili haberlere yanıt verdi. Yener, "Takımda 12 yabancı oyuncumuz var. Kaldı ki bugün takımıyla sorunlar yaşamış problemli bir futbolcuyu kadromuza katmamız için şaşırmış olmamız lazım. Kesinlikle olabilecek bir şey değil. Aklımızdan bile geçmez" dedi.

HOCANIN TAKDİRİ
Öyle bir transferin mümkün olmayacağını kaydeden Yener, "Baştan beri yabancı oyuncu fazlalığından şikayet eden kulübüz. Üzerine bir yabancı daha alamayız" diye konuştu. Yener, Volkan Şen'in takımdaki durumuyla ilgili olarak ise "Sözleşmeli oyuncumuz. Kadroya girip girmemesi hocanın takdiri" dedi.

HAKEMLER DİKKAT ETMELİ
Hasan Yener, hakemlerin daha dikkatli olmaları gerektiğini belirtip, "Bursaspor maçında iyi bir yönetim sergileyen hakem İlker Meral, bariz golümüzü vermedi. Art niyetli olduğunu düşünmüyoruz. Ama daha dikkatli olmaları gerekiyor. Bir düdükle kocaman bir takımın emeğini heba edebiliyorlar. Bu hafta canımız yandı" ifadesini kullandı.