İgor Angelovski, yarın akşam maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda düzenlediği basın toplantısında, yarınki maçta zor bir işin kendilerini beklediğini belirterek, “Ama 1-0 önde olarak bu maça başlayacağız. Trabzonspor çok büyük ve geleneği olan bir kulüp. Trabzonspor favori. Ancak biz 1-0’ın avantajını kullanacağız. Var olan gücümüzü sonuna kadar ortaya koyacağız ve avantajımızı korumak, hatta galibiyet elde edebilmek için savaşacağız. Daha iyi olan kazansın” dedi.

Angelovski, Trabzonspor'un kendilerine karşı ne kadar baskılı oynayacaklarını bilmediğini vurgulayarak, “Ama Trabzonspor çok iyi ve başarılı bir takım. Biz de takım olarak her türlü stratejiyi uygulayabiliriz. Rakibin oyununa göre kendi oyunumuzu kuracağız. Tahmin ediyorum ki Trabzonspor yarın ilk dakikadan itibaren agresif bir oyun sergileyecek. Benim iyi bir kadrom var ve bu sorunun üstesinden geleceğimize inanıyorum. Baskılara karşı direnmeyi başarabiliriz. Yarınki maç için kimse tam bir tahmin yürütemez. Galibiyet ve turu atlamak için geldik. Trabzonspor da kazanmak için uğraşacak ve neticede çok güzel bir futbol sergilenecek” diye konuştu.

Makedonya'nın Rabotnicki takımı maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda ilk 15 dakikası basına açık bir antrenman gerçekleştirdi.