61SAAT HABER SERVİSİ - Geçen ay 144 dakikada 3 gol atan ve Azerbaycan Milli Takımına seçilen eski bordo-mavili futbolcu Hırvatistan ile oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası eleme maçında 1 gol atmasına rağmen ülkesinin milli takımı maçtan 2 - 1 mağlup ayrıldı. 

61saat'in haberine göre:
Rusya’ya döndükten sonra burada sovsport.ru’ya konuşan Ramil, Hırvatistan’ın yıldızlardan oluşan bir kadrosu bulunduğunu ve maçtan önce büyük heyecan yaşadığını söyledi. 

Luka Modric’e karşı sempati duyduğun söyleyen Ramis, Azerbaycan’ın gruptan çıkma şansı için ise “Bence hiç bir şey imkansız değil” ifadelerini kullandı. 

Trabzonspor ile sözleşme imzalamak süreci ve sonrasıyla ilgili konuşan Ramis, “Bir teklif aldım. O zaman cazip gelmişti ve kabul ettim” dedi. 

Trabzonspor’dan ayrılış sürecini de anlatan Ramis, “Söylemesi zor. Koçla konuşmadım bile. Ancak özellikle bana ihtiyaç duymadığı açıkça ortaya çıktı” diye konuştu. 

Trabzonspor’dan Zillana’ya kiraya verildiği dönemin kendisi açısından faydası olup olmadığı sorusuna ise Ramis, “Kiralama seçenekleri vardı. Ben kendim Slovakya’yı seçtim. Yerel şampiyonlukta Avrupa’da tarafından takip edildi.” ifadelerini kullandı.