İspanyol El Confidencial gazetesinin haberine göre Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo'yu satmak istiyor.

Real Madrid yönetiminden, isminin açıklanmasını istemeyen bir isim, gazeteye yaptığı açıklamada Perez'in, son zamanlarda disiplinsiz davranışları ve özel hayatıyla gündem olan Ronaldo'yu formunun zirvesindeyken satıp kulübe para kazandırma amacında olduğunu söylediği belirtildi. Son olarak Atletico hezimeti sonrasında doğum günü partisi düzenleyen ve bu partideki davranışlarıyla ülke ve dünya gazeletelerinin manşetlerinden inmeyen Ronaldo'nun bu davranışının bardağı doldurduğuna dikkat çekildi.

BU SEFER PARA KAZANMAK İSTİYORLAR

El Confidencial gazetesindeki haberle Real Madrid'in geçen dönemlerde yaptığı yıldız transferlerinden (Zidane, Beckham, Ronaldo) hiç para kazanamadığına vurgu yapılırken, kariyerinin en forma dönemini geçiren Ronaldo'nun şu anda Real Madrid'in para edebilecek en değerli şeyi olduğu ve Perez'in bu fırsatı değerlendirmek istediği bildirildi.

MANCHESTER UNITED İLE GÖRÜŞME ODASINA
Bilindiği üzere İngiliz devi Manchester United, eski yıldızı Cristiano Ronaldo'yu transfer etmek için geçen yaz girişimlere başlamış. Taraftarından aldığı yoğun baskıyla reddedildiği Madrid yönetimine bir teklif daha yapma kararı almıştı. Perez'in, Ronaldo için United'dan gelecek teklifi değerlendirmeye alabileceği de gelen haberler arasında. İngiliz ekibinde yeni sözleşmeyi imzalamayı reddeden başarılı kaleci David De Gea'nın da bu transfer görüşmelerine dahil edilebileceği konuşuluyor. (sporx)