61saat / Hasan Tüncel

Fenerbahçe'den yetersiz olduğu için gönderilen Recep Niyaz'ı, Beşiktaş ve Trabzonspor yakın takibe aldı. Siyah beyazlılar menajerler aracılığıyla girişimlere başladı.
Denizlispor'da gösterdiği performansla yeniden parlayan Recep Niyaz'ı Beşiktaş ile Trabzonspor'un yakın takibe aldığı öğrenildi.

FENERBAHÇE'DE TUTUNAMADI
2010 yılında henüz 15 yaşındayken Denizlispor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Recep Niyaz, yetersiz bulunmuş ve tecrübe kazanması için Bucaspor ile Samsunspor'a kiralandıktan sonra sezon başında yuvaya dönmüştü. Geçen sezon Samsun'la PTT 1'inci Ligi'nde play off finali oynayan Recep, bu sezon da 7 gol atarak yıldızını parlattı.

MENAJERİ KONUŞTU..

Recep Niyaz’ın Bordo Mavililer ile görüştüğünü doğrulayan transferdeki aracı isim Sedat Er transfer ile ilgili ilginç detayları aktardı.
 Trabzonspor’da harika işler yapan Serge Akakpo’nun menajeri olarak da görev yapan Sedat Er “Devre arasında Trabzonspor ile oyuncunun transferi için bir görüşmemiz oldu. Arquinn + bir miktar para karşılığında bu transfer tamamlanacaktı. Fakat aradaki pürüzleri gidemeyince oyuncu transfer olamadı. Trabzonspor’un oyuncu ile ilgisi olduğu doğru.”  dedi.