PTT 1. Lig takımlarından Osmanlıspor'un golcüsü Muhammet Reis, "Kulüp büyük bir proje adı altında Osmanlıspor ismini aldı. Bu doğrultuda bunun ilk adımlarını da biz atıyoruz. Sezon sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum" dedi.

Osmanlıspor ismiyle futbolseverlerin dikkatini çeken başkent ekibinin golcü futbolcusu Reis, kulübün yenilenen vizyonunu anlattı.

Geçen sezon PTT 1. Lig'de gol krallığına ulaşan 29 yaşındaki Reis, Osmanlıspor'u şampiyonluğu hedefleyen bir kulüp olduğu için tercih ettiğini belirtti.

Reis, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını dile getirerek, "Şampiyonluk doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Henüz sezonun başlarındayız. İlerleyen haftalarda daha hazır bir Osmanlıspor izlettireceğiz" diye konuştu.

Takımın isminin Osmanlıspor olarak değiştirilmesiyle ilgili de tecrübeli futbolcu, "Başkanlarımız buna karar vermiş. Kulüp büyük bir proje adı altında Osmanlıspor ismini aldı. Bu doğrultuda bunun ilk adımlarını da biz atıyoruz. Sezon sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum. İnşallah, bu projenin içinde var olmaya devam ederiz. Osmanlıspor'un ilk oyuncularıyız, ilerleyen yıllarda adımız anıldığında çok mutlu olacağız" ifadelerini kullandı.

Osmanlıspor tarihine geçti

Osmanlıspor'un ilk golünü atarak tarihe geçen Reis, "Ligin ilk haftasında Elazığspor ile oynadığımız maçta gol sevinci yaşadım. Ancak bu sevincin ayrı bir önemi vardı çünkü Osmanlıspor'un ilk golünü atarak tarihe geçtim. Bu golü atmak çok önemli, mutluluk verici bir durum" dedi.

Başkent temsilcisinin kadrosunun yenilendiğine işaret eden golcü oyuncu, şunları kaydetti:

"Takıma çok sayıda yeni isim katıldı. Sezon başında buraya gelen oyunculara baktığınız zaman hepsi üst düzey isimler. Ben Balıkesirspor'da, Mehmet Yıldız ve Ahmet Şahin de Mersin İdmanyurdu'nda şampiyonluk yaşadı. Tecrübeli ve genç oyuncuların karışımı bir takım oluşturuldu. Çok geniş bir kadromuz var. Her mevkide en az 2-3 alternatif oyuncu mevcut. Şampiyonluk baskısını kaldırabilecek oyunculardan kurulu bir takımız."

"Önce şampiyonluk, sonra gol krallığı"

İlk hedefinin Osmanlıspor'u Süper Lig'e taşımak olduğunu belirten Reis, "Önce takımımın Süper Lig'e çıkmasına katkı sağlamak, sonra da nasipse tekrar gol kralı olmak isterim" ifadesini kullandı.

Reis, alt liglerde şampiyonluklar yaşamasına rağmen Süper Lig'de oynamanın kendine nasip olmadığına değinerek, "Tabii ki Süper Lig'de oynamayı çok isterim. Konuşmalarımız hep o yönde geçiyor. Osmanlıspor'u Süper Lig'e taşıdıktan sonra nasibimiz de varsa zaten olur ama yoksa yapacak bir şey de yok" değerlendirmesinde bulundu.

Özköylü ile çalışmak

Uyum sorununu kısa sürede atlattığını vurgulayan Reis, teknik direktörleri Osman Özköylü ile çalışmaktan da son derece memnun olduğunu bildirdi.

Özköylü'nün kaybetmeyi sevmediğini anlatan Reis, sözlerini şöyle tamamladı:

"Osman Hocayla daha önce bir kez çalışma fırsatım olmuştu. Ancak yönetimle bazı şartlarda anlaşma sağlayamayınca resmi maç oynamadan kulüpten ayrıldı. Trabzonspor altyapısında oynadığım için oradan da tanıyorum. Osman Hoca, çok hırslı, kaybetmeye tahammülü olmayan bir insan. Dışarıda insanlara belki agresif gelebilir ama içini bildiğiniz zaman çok farklı biri. O sadece kazanma arzusundan kaynaklanan bir durum. Saha dışında bambaşka bir insan. Osman Hocayla çalışmaktan son derece mutluyum."