Akyazı Stadyumu’ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeki Öztürk yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu.

Komplekste çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü belirten Başkan Yardımcısı Zeki Öztürk, “Başkanımız ve yönetim kurulumuz tarafından yakından takip edilen Akyazı Spor Kompleksi'nde sona yaklaşılmıştır. Hazine arazisi üzerinde Gençlik Spor Bakanlığı’na tahsis edilen ve Toplu Konut İdaresi’ne (TOKİ) yaptırtılan kompleks şehrimizin ve ülkemizin önemli projeleri arasındadır. Akyazı, Trabzon’un hem spor hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer katacak. Gençlik Spor Bakanlığı tarafından kulübümüze tahsis edilecek spor kompleksinde imalatlar sona yaklaştıkça heyecanımız da artıyor. Sürecin hızlandırılması konusunda emeği geçen kurum ve kuruluşlara ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

AĞUSTOS'TA MAÇ OYNANACAK HALDE OLACAK

TOKİ tarafından yüklenici firmalara yaptırılan stadyumumuzun Ağustos’ta maç oynanacak hale getirileceğini vurgulayan Öztürk, "Taraftarlarımızın ve spor kamuoyunun merakla beklediği bu proje için; artık geri sayım başlamıştır. Tüm heyecanımızla tüm merakımızla bekliyor ve ilk maçı izlemek için sabırsızlanıyoruz. Vakit; formalarımızı, bayraklarımızı hazırlama,  yeni yuvamıza sahip çıkma ve kulübümüze destek olma vaktidir” ifadelerini kullandı.